Елдоминвест

Соларни системи от ЕЛДОМИНВЕС

Заводът се намира в промишлената зона на морската ни столица град Варна. Машините и поточните линии на завода са от ново и модерно производствено оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания.
Сертифициран по ISO 9001:2008 система за управление на качеството.
Крайните продукти са с високо качество, сертифицирани съгласно европейските норми за високо качество на продукцията. Всички изпитания се извършват в собствена фирмена лаборатория. Голяма част от произвежданата продукция на Елдом е предназначена за износ в страните от ЕС, Близкия Изток и САЩ.

Продуктова гама от ЕЛДОМИНВЕСТ:

Плоски слънчеви колектори със селективен абсорбер:
Подходящи и високо ефективни през всички сезони. Подходящи за изграждане на инсталации от отворен или затворен тип. Ориентирани вертикално и хоризонтално.

Вакумно-тръбни слънчеви колектори с висока годишна ефективност:
Вакумно-тръбни слънчеви колектори са с двойни стъклени тръби под вакум. Няма вода във вакумната тръба, което я предпазва от замръзване през зимните месеци. Перфектно се комбинира с архитектурата на сградата. Целогодишна употреба на слънчевият колектор, дори и в райони със студен климат.

Термосифонни системи под налягане за равен и скатен покрив:
Термосифони - бързо, лесно, икономично. Възвращаемост на инвестицията веднага след монтажа. Te затоплят вода благодарение на естествената конвекция на флуидите, системата пренася топлината от колектора към бойлера. Термосифоните се предлагат със стойки за равен и наклонен покрив. Слънчевата енергия се преобразува в топлинна енергия и се прехвърля към течната среда във вътрешността на бойлера на слънчевият колектор.