Панелни радиатори

Отоплителни панелни радиатори

Този тип радиатори са също познати, като стоманени панелени радиатори. Радиатори от този тип се предлагат с един, два или три панела. С цел повишаване мощността обикновенно от вътрешната страна има допълнително заварени един, два или три ламели. Един от най-продаваните модели на пазара е тип 22, който представлява два панела с два ламела. Панелните радиатори се характеризират с редица предимства и качества.

Разновидности от марки:> Comrad - предлагат изобилие от размери. Comrad са едни от най-предпочитаните панелни радиатори поради тяхната висока ефективност.


В комплекта са включени всички необходими компоненти за монтаж. Единствено е необходимо да се закупят кранове или термостатични вентили за свързване

> Бисолид - турски стоманени радиатори предназначени за отопление. Цените са едни от най-добрите на пазара. За масовите размери височини 500 и  600мм се реагира бързо с доставката. 
> Бърнит - огромният завод на Сънсистем с марка Бурнит попълни гамата си от продукти. Радиаторите на Бурнит са едни от най-добрите за вида си. Бихте могли спокойно да разчитате на тях.