SAMSUNG Термопомпи

Термопомпи Samsung

Този тип термопомпи въздух-вода на Samsung (често се среща и под наименованието Топлинна помпа Samsung) са подходящи за свързване към изградени системи за отопление, които са били захранвани от котли или други източници на топлина. Инверторни системи с външно тяло и вътрешно тяло (хидробокс). Биват монофазни и трифазни.
Перфектна работа в режим отопление до -25°C външна температура. Гарантирана от производител.
Входяща температура на водата до 55°С
Съвместими с радиатори, подово отопление, хидроагрегати и бойлери за битова гореща вода

Моноблок термопомпа Самсунг.
За монтиране на моноблок термопомпа, към вече съществуваща отоплителна система, са нужни само няколко метра тръби и захранващ кабел.
Благодарение на високотехнологичния контролер на термопомпа Samsung EHS, който служи за управление на термопомпата, Ви се гарантират уникални възможности за автоматизация на цялата отоплителна инсталация.
Контролера позволява свързване на нафтов котел, който при евентуално прекъсване на термопомпата да подаде сигнал и отоплението да бъде възстановено.
Свързване на две различни отоплителни зони - с радиатори и с подово отопление, като и в вдата случая имате битова гореща вода.
Не всеки клиент би искал да променя вече съществуваща си инсталация за да добави към нея и термопомпа. Възможностите за монтаж на моноблок термопомпите са безброй. Присъединяването и към вече изградена инсталация и преминаването от един вид система за отопление в друг е супер лесно.