-

-15%

Отстъпка

за ESE JHC-5818-10

заграва до 100 литра вода 

5 години гаранция

Термопомпи от Samsung

Този тип термопомпи въздух-вода на Samsung са подходящи за свързване към изградени системи за отопление, които са били захранвани от котли или други източници на топлина. Инверторни системи с вътрешно и външно тяло (хидробокс). Биват монофазни и трифазни.
Отоплителна работа до -25°C външна температура
Входяща температура на водата до 55°С
Съвместими с радиатори, подово отопление, хидроагрегати и бойлери за битова гореща вода
Вградено подово отопление
Гарантирана от производителя работа до -25°C
Моноблок термопомпа
За монтиране на моноблок термопомпа, към вече съществуваща отоплителна система, са нужни само няколко метра тръби и захранващ кабел. Благодарение на високотехнологичния контролер на Samsung, който служи за управление на термопомпата дава уникални възможности за автоматизация. Контролера ни позволява да бъде свързан нафтов котел, който при прекъсване на термопомпата да подаде сигнал и отоплението да да бъде възстановено.
Свързване на две различни отоплителни зони - една зона с радиатори и една с подово отопление, като в същото време имаме и битова гореща вода. Не всеки клиент би искал да променя вече съществуваща си инсталация за да добави към нея и термопомпа. Възможностите за монтаж на моноблок термопомпите са безброй.  Присъединяването и към вече изградена инсталация и преминаването от един вид система за отопление в друг е супер лесно.

Продукти