Климатици

Водещите марки климатици Daikin, Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi Electric и Gree.

1. Климатиците Daikin са едни от водещите производители на климатици. Daikin предлагат широка гама от разнообразни продукти, с която задоволяват всички изисквания на клиентите си. Разнообразие от стенни и подови модели, както и моделите от сериите Daikin Professional, Daikin Ururu Sarara и Daikin Nexura.
2. Климатици Toshiba  разполагат с широка гама от вътрешни и външни тела, което е голямо предимство за нашите клиенти. Те могат да изберат едно външно тяло, което да съчетаят с голямо разнообразие от стенни, подови, таванни, канални или колонни вътрешни тела.
3. Климатици Mitsubishi  - икономично съвършенство. Новите модели на Mitsubishi имат сензор за триизмерно сканиране на помещението. Тази технология позволява локално контролиране на въздуха, спрямо местоположението на хората в помещението. Най-висок клас на енергийна ефективност, елегантен дизайн и перфектна тишина. Климатиците работят при -25°С.
4. Климатици Fujitsu са съчетали качество, ефективност и цена в едно. Fujitsu е японски производител, който не прави компромис с качеството. Всички климатици Fujitsu са снабдени с йонизиращи и плазмени филтри за максимално пречистване на въздуха в помещението.
5. Климатици Gree е нашето предложение за евтин климатик, което обаче не означава, че не са надеждни. Всички модели са лесни за монтаж с дизайн подходящ за всяка стая. Gree е марка на най-големият производител в Китай за климатична техника. Работят с фреон R32. Без загуба на мощност дори и при -30°С.