За нас

 

  ПРОФИЛ

"Дарик Клима" е компания ситуирана в сферата на ОВК, създадена през 2007 г. и предоставяща енергийно ефективни решения в сектора. Дейността й обхваща широк спектър от услуги - внос, дистрибуция, проект, монтаж, сервизна дейност, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване на съоръжения. Фирмата предлага богата гама от доказани брандове на пазара за климатична техника, като в същото време е официален представител на "SAMSUNG" - Climate Solutions, на "Heatmiser" за битова автоматизация и оторизиран партньор на "REHAU" и "IMMERGAS".

Всички инсталации и монтажи се извършват под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. В това направление работят доказани опитни специалисти, преминали вътрешни курсове на обучение, а също и в заводите-производители на климатична техника в Западна Европа.
 
 
ИНФОРМАЦИЯ

Притежаваме сертификати за работа с фреони над 3 килограма, с което можем да поддържаме Вашата сграда спрямо изискванията на българското законодателство. Разполага със собствена складова площ, собствен транспорт, представителства в градове на България, дългогодишен опит и професионализъм.

Имаме изградени обекти за централна климатизация с VRV и VRF системи на промишлени и административни сгради; Климатизация на офиси магазини, жилищни помещения, ресторанти, с изградени инсталации от сплит и мултисплит системи; Не малко изградени вентилационни инсталации и системи с рекуператори; Термопомпени инсталации въздух-вода за отопление и БГВ; Изградени инсталации и системи от слънчеви колектори за добиване на битова гореща вода.

ОБЕКТИ

Фирмата има изградени множество обекти, част от тях са:

 • Комплекс от къщи "Markovo Villas Park" - гр. Пловдив
 • Хотел Севтополис - с. Павел баня
 • Предприятие Бенакс
 • Верига магазини "LC Waikiki"
 • Обект Сердика център - гр. София
 • Евро Геймс Технолоджи ООД
 • Хотел "Черно море" - гр. Варна
 • Верига магазини "Terranova"
 • Верига магазини "Пикадили" и много други обекти за централна климатизация
   

 

МИСИЯ, ЦЕЛ И РАЗВИТИЕ

Качество, подход, енергийна ефективност и конкурентни цени са сред акцентите и приоритетите залегнали в нашата политика. Ние от "Дарик Клима" предлагаме не просто инсталации, а работещи решения, комфорт и икономия заедно.

Основната ни цел е постоянно да обновяваме и разширяваме дейността си, също така да подобряваме качеството на обслужване и да задавме стандарт на пазара за климатична техника. Стратаем се да към ведряване на всички новости за високоефективни и икономични решения, които засягат пряко нашата дейност и са свързани с част ОВК. Стремим се запознаем своите клиенти с предимствата от използването на иновативни и енергоефективни продукти. Основна задача на екипа във фирмата е достигане на високо качество на изпълнение, коректност във взаимоотношенията с партньори и клиенти.

 
ПРОЕКТАНТСКИ ОТДЕЛ
 
Постоянно усъвършенстване на проектантската дейност. Всички проекти се извършват на база предварително проучване, икономическа оценка и обосновка на заданието, изготвяне на идейни и работни проекти по част ОВК, Електро и КИП и А. Реинженеринг на работния проект, на база конкретните доставки на техника, заложена за изграждането на съответните инсталации.

 
ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ
 
Направлението отговаря за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнителното оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации и работни проекти, осъществява връзка с настоящите и бъдещите клиенти на фирмата. Грижи се за утвърждаването
ни на пазара, като една от водещите компании в бранша.